Diensten

Websites

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor uw webdesign en hosting behoeften? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en hosten van websites voor kleine en grote bedrijven, non-profitorganisaties en individuen.

Onze webdesigns zijn uniek en op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Wij zorgen ervoor dat uw website niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gemakkelijk te navigeren. Onze ervaren ontwerpers zorgen ervoor dat uw website een consistente merkidentiteit heeft en dat uw boodschap effectief wordt overgebracht.

Naast webdesign bieden wij ook hostingdiensten aan. Wij begrijpen dat het belangrijk is om uw website veilig en betrouwbaar te houden. Daarom bieden wij 24/7 monitoring en onderhoud, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over downtime of beveiligingsproblemen.

Onze hostingoplossingen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften. Of u nu een kleine website heeft of een drukbezochte e-commerce site, wij hebben de juiste hostingoplossing voor u.

Kies voor ons voor uw webdesign en hosting behoeften en laat uw bedrijf groeien! Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw online aanwezigheid te verbeteren.

Internet & Telefonie

Bent u op zoek naar een effectieve en betaalbare manier om te communiceren met uw klanten en collega’s? Overweeg dan VoIP-telefonie! VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en biedt een breed scala aan functies en voordelen die traditionele telefoonsystemen niet kunnen bieden.

Met VoIP-telefonie kunt u bellen via internet, waardoor u geld bespaart op telefoonrekeningen en geen aparte infrastructuur nodig heeft. Dit maakt VoIP een kosteneffectieve oplossing voor zowel kleine als grote bedrijven.

Bovendien biedt VoIP-telefonie geavanceerde functies zoals voicemail-naar-e-mail, oproepopname en automatische doorschakeling, die u kunnen helpen efficiënter te werken en uw klantenservice te verbeteren.

Wij bieden VoIP-oplossingen die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw systeem veilig en betrouwbaar is en bieden 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw communicatie naadloos verloopt.

Kies voor ons als uw VoIP-provider en geniet van de voordelen van VoIP-telefonie zonder gedoe. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien met onze geavanceerde VoIP-oplossingen.

Drukwerk

Bent u op zoek naar hoogwaardig drukwerk voor uw bedrijf of evenement? Wij bieden professionele drukwerkservices voor een breed scala aan producten, waaronder flyers, visitekaartjes, menukaarten, posters, banners en nog veel meer.

Onze ervaren ontwerpers werken nauw met u samen om een ontwerp te creëren dat past bij uw merkidentiteit en boodschap. Of u nu op zoek bent naar een opvallende flyer of een elegante menukaart, wij zorgen ervoor dat uw drukwerk er professioneel uitziet en effectief is.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en druktechnologieën om ervoor te zorgen dat uw drukwerk er goed uitziet en lang meegaat. Onze snelle turnaroundtijden en concurrerende prijzen maken het gemakkelijk en betaalbaar om uw merk te promoten en uw boodschap over te brengen.

Onze drukwerkservices zijn geschikt voor bedrijven van elke omvang en branche. Of u nu een start-up bent die op zoek is naar betaalbaar drukwerk of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar hoogwaardige drukwerkoplossingen, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw behoeften te voldoen.

Kies voor ons als uw drukwerkpartner en laat ons uw merk promoten. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien met onze professionele drukwerkservices.

Internet & telefonie

Hurich Telecom & Web design werkt samen met partners om jou te helpen bij het kiezen van de juiste internetverbinding of het samenstellen van het meest geschikte telefoonpakket. We bieden ondersteuning bij het creëren van wachtrijen en doorschakelingen, en maken het mogelijk om vanuit jouw smartphone met een vast nummer te bellen, zodat je altijd professioneel overkomt, waar je ook bent.

Naast deze services bieden we ook deskundig advies over de juiste telefoonapparatuur die past bij jouw bedrijf en helpen we je graag bij de keuze van de beste opties. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en verdere ondersteuning.

 
Dagen per week
Gevonden worden
0 %
Tevreden klanten
0 +

Bespreek de mogelijkheden

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Hurich Telecom & Webdesign